Код на продукта: Г059
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Патриотична тениска с надпис " Поведе ни в борба Левски"

Количество:


4.4 13

Тениската с надпис цитат от Левски и облика на Апостола на свободата са наистина чудесно решение за подарък. Ако искате да изненадате някого с патриотичен подарък по повод 3-ти март например или просто така, тогава ние от Смешки на Дрешки предлагаме онова, от което се нуждаете.

Щампата

“Роди се и поведе ни в борба, обесен бе, но нивга не умря!” е текстът, който е изписан под формата на щампа на лицевата страна на тази тениска. Надписът е цитат от Левски, което ясно се вижда по наличието на образ на Апостола върху лицето на дрехата.

Кройката

Кройката на тази тениска е създадена така, че да се постигне максимално голяма свобода на движение. Това несъмнено ще допринесе за едно по-приятно чувство при носене, особено при по-голяма физическа активност или спорт.

Материята

Тази тениска е изработена от много качествена материя, което обяснява защо тя е толкова приятна за носене. Става дума за 100% чист памук, който може да бъде допълнен също така и от 5% еластан. Наличието на малко количество еластан ще направи дрехата дори още по-комфортна и приятна за носене.

Размерите

Блузката се предлага на вашето внимание в 5 различни размера - S, M, L, XL и XXL, който е най-големия. Разнообразието позволява да се намери нужния размер, независимо от ръста и типа на телосложението. За да бъде за вас по-лесен избора на номер, ние сме приложили една таблица, според която можете много лесно да определите кой е вашият номер. Приложили сме размерите в сантиметри, както дължината, така и ширината.

Устойчивост

Тази тениска е създадена така, че да бъде устойчива във всяко едно отношение. Материята от която дрехата е изработена няма да се повреди при пране в автоматична пералня, без значение от избора на програма. Освен това, щампата се прави така, че да не се допусне избеляване и изтъркване.

размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук