Код на продукта: 0232
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Персонализирано боди с щампа за рожден ден - 1 годинка

Количество:


4.6 24

Трябва ли ви подходящо облекло за първия рожден ден на момченцето ви? Ни го създадохме за вас. Нека празничния ден бъде отбелязан с това красиво бебешко боди с надпис, за да направите рождения ден още по-специален и да създадете весела атмосфера сред всички гости.

Персонално моделче

Ние ви предлагаме да изработим тази дрешка специално за детето ви. Как ще стане това? Позволете ни да щамповаме името му върху бодито, за да получите строго персонално моделче. Трябва само да попълните полето за въвеждане на информация и останалото е в наши ръце.

Дизайнът на щампата е прекрасна комбинация от надпис с красив шрифт и голяма единица с корона. Цветът е тъмно и светло синьо. Мастилото няма да избледнее след изпиране, при спазване на указанията за употреба, които ще ви предоставим с артикула. Материята на това бебешко боди с надпис е мека и позволява момченцето ви да се чувства много комфортно, носейки моделчето.

Можете да посочите с каква дължина на ръкавите да изработим дрешката. Предлагаме я във вариант с къс или с дълъг. Съобразете през кое време от годината се пада празника и посочете предпочитанието си при самата поръчка. Изборът ви няма да окаже влияние на обявената цена на бебешкото боди с щампа.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук