Код на продукта: Г058
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Патриотична тениска Васил Левски

Количество:


4.4 32

Едно от най-търсените и елегантни предложения за патриотична тениска в магазина на Смешки на Дрешки е мъжката тениска с полупрозрачна щампа с облика на Левски. Блузката, която е специално създадена за да впечатлява, е бяла на цвят, а на щампата на лицевата страна освен с образа на Апостола на свободата, привлича вниманието и с мисъл на Васил Левски.

“Аз съм посветил себе си на Отечеството, да му служа до смърт и да работя по народната воля!”. Това е само една от великите мисли на Апостола, която ние искаме да популяризираме, поставяйки върху дрехата.

Комфорт и удобство

Тази тениска не само изглежда толкова добре, но също така е и много удобна за носене всеки ден и по всякакъв повод. Причината за това от една страна се дължи на изключително добрата кройка, която позволява изключително голяма свобода на движение.

От друга страна, важна роля играе и добрият избор на материя. Тениските са създадени от 100% чист памук, а от друга страна при ваше желание има опция да закупите и тениска с 5% съдържание на еластан. Това е много приятно и позволява да се получи малко по-приятно усещане при допир върху кожата.

Размери

Тениската се предлага на ваше разположение в 5 различни размера - S, M, L, XL и XXL. Дрехата е подробно описана и като сантиметри, така че всеки човек ще може да се ориентира по-бързо и лесно преди да поръча от артикула.

Устойчивост

Както тъканта, така и щампата са устойчиви на пране. Автоматичната пералня няма да промени начина, по който дрехата изглежда, като същото се отнася и за щампата. Тя е качествено изработена и с трайни бои, така че можете да очаквате да се запази непроменена дори и след много време.

размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук