Код на продукта: 443
Наличност: В наличност
57.95лв.

Варианти за Семейни коледни тениски "НАШАТА ПЪРВА КОЛЕДА ЗАЕДНО"

Количество:


4.6 23

Само при нас в Смешки на Дрешки можете да откриете със супер качество и на страхотна цена уникалния семеен комплект за Коледа с тениски за мама и татко и с бебешко боди за малкия палавник. Това е прекрасен подарък за семейства, на които им предстои да посрещнат първа Коледа с бебчо, както и за ваши близки приятели и роднини, за които знаете, че този комплект би бил подходяща изненада.

Какво представлява комплекта?

Тениските за мама и татко са спортни и в бял цвят, докато бебешкото боди има класическа кройка. И трите дрехи от комплекта са символ на удобство и комфорт, но също така и на стилен дизайн и атрактивен външен вид. Мъжката и дамската тениска предлагат възможността да подчертаят някои от предимствата на фигурата, прикривайки някои от дребните недостатъци, докато за бебчо абсолютният приоритет е това да се чувства удобно във всеки един момент от денонощието.

Издръжливост на пране

Дрехите от комплекта се отличават с това, че са наистина доста издръжливи на пране. Те могат да се перат както на ръка, така и в пералня с всякакви перилни препарати. Благодарение на добрия подбор на материали за изработката, дрехите са в състояние да станат все така меки и удобни дори и след многократно обличане.

Размери и поръчка

На лице е широко разнообразие от размери, в това число 4 различни размера тениски за дамите, 5 размера при мъжете и съответно 8 размера при бебешките бодита. За да поръчате точния продукт и за да не допускате грешки, ние ви препоръчваме да разгледате по-подробно таблицата към съответния комплект. Тя предлага подробна информация за това каква е точната дължина и ширина в сантиметри на всеки отделен модел от комплекта.

размери бодита размери дамски размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук