Код на продукта: К063
Наличност: В наличност
15.00лв.

Количество:


4.4 27

Ако искате да изненадате майка си с малко подаръче, което едновременно да я трогне, да и хареса, да влезе в употреба и все пак да не е скъпо, ние от Смешки на Дрешки имаме едно предложение за вас.

Става дума за чаша за топли напитки с щампа, която гласи “Най-добрата майка”. Щампата е допълнена от цветен венец с рози, който нежно обгръща текста и очертава щампата.

Какво представлява чашата?

Тази чаша има напълно класически облик и е изключително функционална, лишена от всякакви досадни допълнителни орнаменти. Тя със сигурност няма да бъде един от онези подаръци, които след като подарите, биват бутнати за да събират прах на някой шкаф.

Тя има една странична дръжка, която създава удобството и позволява да се хваща чашата дори и в случаите, в които вътре има много топла течност. Това я прави идеална са сутрешната чаша горещ чай или кафе.

Лесна за миене и безпроблемна за ползване

Тази чаша може и да изглежда крехка, но всъщност е много здрава и устойчива. Тя може без проблем да издържи на ежедневно ползване, на поставяне в микровълнова, както и на миене в машина дори и с много силни препарати.

Освен ако тази чаша не бъде изпусната на пода от високо или да бъде ударена по случайност по някакъв начин, тя няма да покаже каквито и да било дефекти и ще може да ви служи за много дълго време.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук