Код на продукта: Г043
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Дамска тениска с надпис "Най-добрата майка на света"

Количество:


4.5 31

Ако търсите идея как да изненадате майка си, тогава в Смешки на Дрешки можем да ви предложим нещо оригинално, но също така и практично. Става дума за тениска с надпис “Най-добрата майка”, която съчетава стил и елегантност с топлото послание към вашата майка.

Елегантно изработената щампа носи усещане за цвят, за пролет и за нещо ново и свежо. Цветовете са предимно розово и зелено, а текстът е разположен насред красив цветен венец.

Лесна за поддръжка

Дрехата е не само много елегантна и комфортна, но е също така и наистина много лесна за поддържане. Тя може да се пере без проблем в автоматична пералня, а в допълнение може да се каже и това, че материята и щампата не се влияят от избора на перилен препарат. Това би улеснило майка ви изключително много, тъй като тя ще може да ползва дрехата без излишно да се тревожи.

Размери

Дрехата се предлага в голямо разнообразие от размери, които могат да задоволят нуждите на всеки ръст и тип телосложение. Това е нещо, което сериозно ще разнообрази избора и ще го направи по-лесен за вас. Предлаганите размери са S, M, L и съответно XL.

Материя

Тениската е изработена от материали с много високо качество, като съответно имате избор измежду две опции. Според единия вариант можете да се спрете на чист памук, който има качества, непознати за други материи и поради това се използва включително и при изработката на различни модели детски дрехи. Втората опция е да заложите на 95% памук и 5% еластан. Това е по-добрата възможност, защото ще създаде по-голямо удобство и комфорт.

размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук