Код на продукта: Г064
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Дамска тениска "Най-добрата леля" с оранжев надпис

Количество:


4.6 34

Ние от Смешки на Дрешки бихме искали да ви представим една изключително атрактивна тениска, която може безпогрешно да допълни всеки един подарък за вашата леля или да бъде основен подарък. Причината? Много високо качество и перфектен дизайн, но и много ниска цена.

Тениската е бяла на цвят, а на лицевата страна има щампа в свежи пролетни цветове, на която е изписано “Най-добрата леля”. Щампата е основният акцент на тениската и привлича много внимание. Преобладаващи цветове са зелено, розово, червено и оранжево.

За всеки повод

Можете да закупите на своята леля тази прекрасна тениска по всякакъв повод. Ако скоро ѝ предстои рожден или имен ден, а също така и ако просто ви се иска малко да я изненадате, тениската неминуемо ще ѝ хареса много, най-малкото защото е специално създадена за леля.

Изключително удобна

Едва ли има нужда да се споменава, но тениската е изключително удобна. От една страна нейната кройка позволява да се спортува с нея, да се носи постоянно в най-различни ежедневни дейности, да се ползва когато леля ви отива да се срещне с приятелки, както и много други.

Материята е от най-високо качество

Материята на тази тениска е много качествена. Тук става дума за 100% чист памук, което се счита за едно от най-добрите решения ако някой има по-чувствителна кожа или страда от алергии. Другата опция е да се възползвате от варианта 95% памук и 5% еластан. Тази дреха ще ви стои много по-елегантно, а усещането е за дори още по-качествена материя.

размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук