Код на продукта: Г062
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Дамска тениска "Най-добрата баба" с орнаменти

Количество:


4.5 25

Ако сте в търсене на малък подарък за своята баба, вероятно нашето предложение изключително много ще ви допадне с това, че то е със специална щампа, която гласи “Най-добрата баба”. Щампата е в нежен розов цвят, а около нея са стилизирани красиви и свежи пролетни цветя.

Цветовете на тази дамска тениска я правят радост за окото и именно това е целта на Смешки на Дрешки. Те се съчетават в една прекрасна симфония за да създадат приятно усещане още от пръв поглед, а дрехата ще достави удоволствие на своята нова собственичка.

Дизайна

Дамската тениска има дизайн, който несъмнено ще ви допадне, защото той е едновременно спортен и все пак много фин и елегантен. Тениската се отклонява от класическите форми с това, че има известна вталеност в кръста, а деколтето е леко увеличена. И двете особености имат за цел леко да подчертаят фигурата, но без да се прекалява.

Кройката

Блузката има кройка, която е много подходяща за любителите на активния начин на живот. Причината е, че позволява голяма свобода на движение и това прави носенето от по-активни хора удоволствие. Дрехата е в състояние да откликне на нуждата от по-активно движение, независимо дали става дума за спорт или просто за по-дълга разходка.

Устойчивост

Тениската е много устойчива и не се поврежда от пране в автоматична пералня. Може да устои на всякакви перилни препарати без проблем. Щампата, подобно на плата, също няма да се захаби и обещава да изглежда свежа и приветлива за окото дори и след многократни изпирания.

размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук