Код на продукта: Г063
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Дамска тениска " Най-добрата баба" с оранжев надпис

Количество:


4.6 32

Ако търсите специален подарък за своята баба, ние от Смешки на Дрешки бихме искали да ви представим една от нашите специални тениски с щампа с пожелание. Дрехата е подходяща за основен или допълващ подарък, защото е много качествена, но едновременно с това е и много достъпна като цена. Щампата гласи “Най-добрата баба”, а около нея е отрупано с всякакви цветя.

Материя с най-високо качество

Тази тениска се предлага в два различни варианта по отношение на материята, като и двата са много качествени по различен начин. Едната опция е да се спрете на тениска, която да е изработена от 100% чист памук. Тази възможност никак не е за подценяване, защото именно по този начин се изработват материи за детски и бебешки облекла, при които безопасността и чистотата на използваните материали е от най-голямо значение.

Другата възможност е да изберете 95% памук с 5% еластан. Тази опция създава по-естетичен външен вид и определено не бива да се пренебрегва, тъй като усещането върху кожата е осезаемо по-приятно.

Устойчивост и дълъг живот

Дрехата притежава способността да остане непроменена, независимо от това с какъв перилен препарат я перете и без значение от това дали прането се осъществява на ръка или в автоматична пералня. Материята е издръжлива, като същото се отнася и до щампата.

Голям избор от размери

Тениската се предлага в 4 различни номерации, което я прави добър избор за всяка жена. Независимо дали сте по-висока или по-дребничка, по-слабичка или с по-пищни форми, тениската от съответния размер ще пасне идеално на вашата фигура.

размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук