Код на продукта: 476
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Мъжка тениска с шевици тип Яка

Количество:


4.5 28

Ако искате да направите малък подарък на своята половинка, на баща си, на брат си или на някой приятел, в Смешки на Дрешки можете да намерите интересно предложение за оригинална и уникална мъжка тениска, която се предлага на невероятно атрактивна цена и качество, каквото вече може рядко да се види в наши дни.

Тениската е в спортен стил и предлага качествена материя, която няма да се захаби и повреди заради това, че е била пусканата в автоматична пералня или заради това, че е изпрана с по-силен перилен препарат. Щампата, която представлява основен акцент на дрехата, ще се запази в отлично състояние.

Сама по себе си щампата е това, което отличава тази дреха. Тя представлява изображение на автентични фолклорни шевици, което означава, че можете много лесно с нея да зарадвате човек, който си пада по-народните обичаи, традициите и фолклорното изкуство.

Отлична кройка

Тази тениска може да се похвали с отлична кройка. От една страна дрехата може да бъде много по-удобна, отколкото очаквате или предполагате. От друга страна, именно тази кройка позволява да се получи ефект за малко по-атлетична фигура, тъй като едва забележимо се прикриват някои дребни недостатъци, докато едновременно с това се подсилват някои от предимствата на човека, в зависимост от структурата.

Размери

Размерите на тази тениска варират, но най-общо може да се намери подходящ размер за всеки човек, независимо каква е неговата структура, ръст и телосложение. На ваше разположение са размери S, M, L, XL и XXL. За да изберете точни този, който ви е необходим, бихте могли да разгледате подробно информацията, която е описана в таблицата до продукта.

размери мъжки
Свързани продукти
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук