Код на продукта: 477
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Мъжка тениска с народни мотиви

Количество:


4.3 19

Смешки на Дрешки има идеалното предложение за всички вас, които търсите оригинално решение за интересен подарък. Предлагаме на вашето внимание мъжка тениска с щампа, изобразяваща фолклорни народни мотиви.

Тениската е подходяща за подарък по всякакъв повод. Можете да я подарите за рожден или имен ден, за Коледа или Нова година, за Великден или за някой по-специфичен празник, като например националния празник на страната. Самата дреха излъчва патриотизъм по един свой уникален начин именно поради това, че носи частица от местната култура.

Материята

Тениската е с най-високо качество. Тя е изработена от 100% памук, като има и опция за тениска със съдържание на 5% еластан. И двете решения са еднакво качествени и напълно безвредни за кожата, като могат да се носят дори и от хора с много висока чувствителност. Въпреки това, опцията с 5% еластан се усеща по-приятно върху кожата и стои по-добре върху фигурата, успявайки дори да прикрие някои малки недостатъци.

Щампата

Щампата е изработена с много високо качество на материалите и по специална технология, която позволява да се постигне един наистина траен във времето резултат. Щампата няма да се изтърка от пране в автоматична пералня, нито пък ще избелее в резултат от по-мощни перилни препарати.

Размери и поръчка

Размерите на тази тениска са съответно S, M, L, XL и XXL. Това я прави идеалното решение за всеки тип фигура и ръст. В страни от тениската има изобразена таблица, на която можете да видите всички размери и на колко сантиметра дължина и ширина съответства всеки следващ номер.

размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук