Код на продукта: Г057
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Мъжка патриотична тениска Васил Левски

Количество:


4.4 26

Ако търсите патриотичен подарък за ваш близък по повод 3-ти март или просто така, ние от Смешки на Дрешки можем да ви направим едно уникално предложение на мъжка патриотична тениска. Тя съчетава супер цена и страхотен дизайн, които заедно правят този артикул чудесен избор.

Щампата

Щампата е основният акцент на тази мъжка патриотична тениска. Тя представлява черно бял облик на Васил Левски, а под него е изписано слово, което гласи: “Времето е в нас и ние сме във времето. То нас обръща и ние него обръщаме!”.

Кройката

Кройката на тази прекрасна мъжка тениска е изключително успешна. Тя прави дрехата много удобна за носене, осигуряваща свобода на движението и усещане за комфорт във всеки един момент. Освен това, дрехата е създадена така, че да осигурява максимално добър външен вид на своя собственик, тъй като има свойството да подчертава предимствата във физиката, но едновременно с това да прави дребните недостатъци по-малко забележими.

Размери

Тази мъжка тениска е на ваше разположение в 5 различни размера. Можете да избирате измежду s, M, L, XL и XXL. Ако това не ви говори нищо, тогава край всеки артикул е поместена таблица с информация за това колко сантиметра е ширината и дължината на всеки отделен размер.

При пране

Тениската е изключително устойчива на пране в автоматична пералня. Материята е с най-високо качество и няма да се износи, без значение от избора на перилен препарат. Щампата от своя страна е много качествено изработена. Цветовете ще се запазят дори и след многократно изпиране и няма да откриете никакви следи от износване.

размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук