Код на продукта: Г056
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Мъжка патриотична тениска 3-ти март

Количество:


4.5 31

Ако търсите подходящ подарък с който да изненадате ваш близък за 3-ти март, ние от Смешки на Дрешки имаме едно много специално предложение за вас. Тениската с щампа на Васил Левски и Христо Ботев може да се окаже идеалния избор за подарък на вашия баща, брат, приятел или любим.

Дрехата е много удобна за носене, така че ще се превърне в любина на своя притежател и ще може да се носи дълго след като поводът за подаряването е отминал и е останал назад във времето.

Щампата

Щампата на тази тениска е основният акцент на дрехата. Тя е изработена в черно-бяло и представлява образите на Васил Левски и Христо ботев, между които е изписано патриотично слово. Текстът гласи: “Поклон пред тези, които дадоха живота си за нашата свобода!”.

Издръжливостта

Дрехата предлага издръжливост и ще ви върши работа доста време. От една страна е плата, който е наистина качествен. Той трудно се износва и дори след много време е много приятен на допир и не се изтърква. От друга страна е щампата, която е много устойчива на всякакви перилни препарати и може да устои на всяка перална машина без какъвто и да било проблем.

Размерите

Тази тениска се предлага в 5 различни размера. Независимо от вашите ръст и тегло, вие лесно ще намерите модел, който да ви бъде по мярка. Освен това, ако не можете да се ориентирате сред S, M, L, XL и XXL, достатъчно е само да погледнете таблицата, на която всеки номер е описан в сантиметри и да сравните с някоя ваша стара дреха, която смятате за най-удобна като размер.

размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук