Код на продукта: Г011
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Мъжка тениска с щампа за Коледа

Количество:


4.5 27

Искате ли да подарите на любимия си оригинална тениска с коледна щампа? Ако да, ние от Смешки на Дрешки имаме точно това, от което се нуждаете. Предлагаме ви тениска с топ качество и невероятно ниска цена, която не само много ще се хареса на вашия любим, но ще му бъде и изключително удобна и комфортна.

Дизайн и кройка

Тениската е в бял цвят и единственото изключение е цветната щампа. Блузата има типично спортен характер и дизайн, което обяснява защо е тя толкова удобна и комфортна за този, който я носи. Материята също допринася за усещането за комфорт в много голяма степен. Тя е 100% памук, като има възможност и за по-луксозна версия, която съдържа и добавка т 5% еластан.

Щампата

Тениската поставя акцент върху щампата, която е изработена в два цвята - червено и черно. В резултат на своята висококачествена изработка, щампата може да остане съвсем същата и без каквато и да било промяна дори и след многократни изпирания. Благодарение на това свое качество, дрехата ще изглежда свежа и запазена дори и след дълг време, в което е носена. Тениската все пак обаче е специално създадена за коледните празници. Красиво изписаният текст гласи "Нашата първа Коледа заедно".

Размери

Можете да избирате измежду 5 различни размера - S, M, L, XL и XXL. Това практически покрива всички най-разпространени типове телосложение. Под продукта ще откриете таблица, в която детайлно е описано какво точно представлява всеки отделен модел и с точност са изписани дължината и ширината на всеки отделен модел в сантиметри.

размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук