Код на продукта: 381
Наличност: В наличност
34.95лв.

Варианти за Мъжка тениска + чаша "Татко"

Количество:


4.5 37

Предлагаме ви да изненадате своя мъж със забавен комплект тениска и чаша с надпис "Татко". Можете да поднесете подаръка за всеки един негов празник – рожден ден, име ден, юбилей, Коледа или Великден. А защо не и на Свети Валентин или без конкретен повод, а просто за му покажете колко много го обичате и цените?

Дизайн на щампата

Създадохме забавната щампа с мустачки и текст в черно. Тя ще предизвика множество усмивки сред всички ваши роднини и приятели. Можете да разнообразите гардероба на своя мъж по интересен и оригинален начин.

Чашата с надпис е с вместимост от 300 мл и е много подходяща за чай или кафе. Печатът няма да се деформира от високи температури, което я преви подходяща за употреба в микровълнова или съдомиялна.

Тениската с щампа можем да изработим от чист памук – класически вариант или в по-луксозен, който е комбинация от 95% памук и 5% еластан. Трябва да посочите предпочитанието си, когато правите своята поръчка.

Предлагаме ви да изберете и между два варианта на цвят на текстила. Единият е черна тениска с бяла щампа, а другият е бяла с черен надпис. Този избор няма да промени обявената цена на комплекта. Размерите на тениската с щампа са от S до XXL.

размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук