Код на продукта: Г041
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Дамска тениска "Мама на годината"

Количество:


4.5 16

Ако от известно време насам ви се струва, че вашата любима се престарава с грижите около детето, а самата тя се чувства, че не прави достатъчно, бихте могли да и помогнете с малък подарък. Ние от Смешки на Дрешки предлагаме тениска за супер майки с надпис за майка на годината, което ще напомни на вашата половинка, че тя всъщност се справя изключително добре и няма повод за каквито и да било притеснения.

Щампата

Тази тениска се отличава със своята елегантна щампа в нежни пролетни цветове. Тя е изработена в предимно розово и зелено, а надписът с красиво оформени букви гласи “Мама на годината”.

Удобството е приоритет

Сред най-важните моменти при покупката на тениска е това, че давате от своите пари за нещо, което ще използвате със сигурност, защото е наистина удобно и комфортно. Тази дреха ще можете да носите докато стоите у дома, докато спортувате и се разхождате или докато пазарувате, а също така и докато си пиете следобедното кафе с приятелки в парка.

Устойчивост на пране

Щампата заема основната лицева част на блузката и създава нежно свежо настроение. Несъмнено много важен момент е този, че цветовете ще се запазят без промяна дори и след многократни изпирания на по-висока температура и с всякакви перилни препарати.

Тайната на устойчивостта е системата, по която се изработва щампата, както и качеството на използваните материали. Освен цветовете, самата материя също е много качествена и обещава да се запази за дълго в много добро състояние.

размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук