Код на продукта: К065
Наличност: В наличност
15.00лв.

Количество:


4.4 28

Ако искате да направите малък подарък на своята майка за предстоящ рожден ден или друг празник, в Смешки за Дрешки имаме за вас едно предложение, което ще докосне сърцето на всяка майка.

Предлагаме ви чаша със специална щампа за мама, която наистина ще се хареса на вашата майка. Тази чаша е специално създадена за да покажете малко обич и внимание на майка си, която винаги прави толкова много за вас.

Това предложение има четири основни предимства. Първото е, че при всички положения чашата ще се използва и няма да стои на някой прашен рафт. Второто предимство е хубавия дизайн, който ще радва окото всеки ден. Третото предимство е лесната поддръжка и четвъртото е ниската цена на продукта.

Щампа с изключително качество

Тази прекрасна чаша за топли напитки дължи своя хубав външен вид на щампата, която заема почти цялата лицева страна на чашата. Надписът гласи ”Мама на годината”, а текстът е допълнен от венец с великолепни пролетни цветя. Самата щампа ще запази своя цвят такъв, какъвто е в началото. Дори и след многократно миене, тя няма да претърпи ни най-малка промяна.

Издръжлива на температура

Съобразно своето предназначение, тази чаша за топли напитки е изключително устойчива на високи температури. В нея без проблем могат да се поставят течности с температура на кипене, например вряла вода за запарване на билков чай или кафе директно от кафе машината.Чашата може да се поставя в микровълнова фурна, както и да се мие в миялна машина

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук