Код на продукта: К064
Наличност: В наличност
15.00лв.

Количество:


4.6 26

Ако искате да зарадвате майка си с нещо, качествено, което едновременно с това да не струва прекалено много, ние от Смешки на Дрешки имаме за вас специална чаша за топли напитки с щампа за мама.

Тя е подходящо решение за Коледа и за Нова година, за рожден или имен ден, за 8-ми март и за всеки друг момент, в който дори няма повод. Достатъчно е просто да имате желание за да изненадате майка си.

Какво представлява чашата за майка?

Чашата е класическа, създадена да устои на много висока температура и идеална за запарване на чай или за сипване на вряло кафе. Тя има гладки стени и овална форма. Лишена е от досадни допълнителни орнаменти и по тази причина е много лесно да бъдат почистени петната от кафе и чай.

Чашата разполага с една разположена от страни голяма и лесна за хващане дръжка. Това позволява да държите чашата в ръце дори и ако в нея има сипана течност с много висока температура.

Щампата представлява основния акцент на чашата. Тя представлява надпис, гласящ “Мама на годината”, като текстът е изписан с розови букви и е ограден от прекрасен цветен венец, създаващ усещане за свежест, радост и настроение.

Лесна поддръжка

Тази чаша е изключително лесна за поддръжка, тъй като на практика не изисква никакво по-специално внимание. Тя може да се мие лесно в миялна машина, дори и на висока температура и с по-силни препарати.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук