Код на продукта: Г045
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Дамска тениска "Леля на годината"

Количество:


4.7 20

Ако искате да изненадате леля си с малък подарък за рождения ден, именния ден или по повод коледните и новогодишни празници, можете да направите това с едно от специалните предложения.

Ние от Смешки на Дрешки ви представяме един изключително атрактивен продукт, който е специално създаден за леля и който струва много по-малко отколкото повечето други възможни решения, които човек би могъл да осмисли.

Как изглежда тениската

Бихме искали да представим елегантна дамска тениска с щампа с надпис “Леля на годината”, която се отличава с много стилен дизайн и неотменно усещане за комфорт. Тениската е бяла на цвят, като най-общо притежава класически дизайн, но с леко стеснена кройка при талията.

Това подчертава предимствата на елегантния дамски силует, а в същото време допълваща роля играе и разширеното овално деколте, което да допълни женственото излъчване на тениската.

На белия фон на дрехата се откриява щампата в нежен зелен и розов цвят. Надписът за леля на годината е поставен в кръг от венец от рози, което го прави да изглежда някак нежно.

Удобство на всяка цена

Тази тениска е изключително удобна и може да се окаже една от най-комфортните дрехи, които леля ви е носила до сега. Тя е подходяща както за носене у дома, така и за спорт, за пазаруване, дълги разходки, посещение на кафе заедно с приятелките.

Материята

Материята на тази тениска е 100% памук, което означава, че дрехата е много удобна и комфортна. Освен това при желание от ваша страна винаги можете да се спрете на модела с добавени 5% еластан, което може да превърне носенето в истинско удоволствие .

размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук