Код на продукта: К061
Наличност: В наличност
15.00лв.

Количество:


4.5 36

Чаша "Леля на годината" с венец от рози на ниска цена

Ако имате леля, която желаете да изненадате с или без повод, ние от Смешки на Дрешки имаме специално предложение. Става дума за висококачествена чаша,която е изработена по начин, който не остава незабелязан. Чашата е подходяща както за основен подарък по малък повод, така и като допълнителен подарък при по-специални случаи.

Рожден ден, имен ден, Коледа, Нова година или просто така, тази чаша за топли напитки ще изненада леля ви и то по най-милия и стоплящ начин. Самата щампа, която играе централна роля при този продукт, ще докосне сърцето на жената и ще я накара да се чувства специална.

Щампата

Щампата на тази чаша за чай и кафе представлява надпис, който гласи “Леля на годината”, а самия текст е поставен във венец от рози. Цветовете са зелено и много нежен нюанс на розово. Деликатната изработка несъмнено ще ви хареса. Но не всичко е само ефект.

Тъй като за изработката на щампата се използват само материали, които са от най-високо качество, вие ще можете да миете чашата без проблем, както в миялна машина, така и на ръка. Цветовете обещават да запазят своя ефектен цвят за постоянно без промяна.

Здрава и устойчива

Чашата за кафе, чай и други топли напитки си струва всяка стотинка, тъй като тя е създадена от най-висококачествени материали. Чашата може да се ползва съвсем спокойно, без да се тревожите, че може да се повреди или издраска. Тя може без проблем да се поставя в микровълнова печка, както и да се поставят в нея течности с много висока температура.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук