Код на продукта: К058
Наличност: В наличност
15.00лв.

Количество:


4.6 34

Подарък "Леля на годината" чаша

Ако искате да направите малък подарък на своята леля или ако желаете да придадете завършеност на нещо по-голямо, което вече сте ѝ купили, ние в Смешки на Дрешки знаем какво точно ви трябва. Предлагаме ви чаша с щампа за леля, която можете да използвате като малък подарък за рожден или имен ден, за Коледа или Нова година, а също така и без да има на лице конкретен повод, просто когато искате да изненадате леля си.

Какво представлява чашата?

Чашата има класическа изработка и е създадена за консумация на топли напитки, като например кафе, чай, мляко, какао и други. Разбира се, без проблем може да се ползва и на закуска за сутрешната чаша прясно изцеден сок. Чашата е бяла на цвят с една странична дръжка, а нейната гладка и лъскава повърхност позволява лесно да се почистват петната от топлите напитки от нея.

Устойчива и здрава…

Макар да изглежда много деликатна като изработка, тази чаша всъщност е много здрава и устойчива, така че можете да я миете както ръчно така и в миялна машина. Можете да сипвате в нея вряща вода и течности с много висока температура, както и да я поставяте в миялната машина.

Щампата е свежа и приветлива…

Щампата на тази прекрасна чаша за кафе носи добро настроение и може да накара вашата леля да се усмихне всеки път, в който я види. Текстът на чашата гласи “Леля на годината”, като цветът е в нежно розово. Около чашата е изрисуван венец с пролетни цветя, който носи ведро и позитивно настроение.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук