Код на продукта: Г047
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Дамска тениска с надпис в розово "Леля на годината"

Количество:


4.6 34

Подходящо решение когато искаме да изненадаме леля си винаги можем да открием в Смешки на Дрешки, защото тук има оригинални предложения за всеки повод и за всички наши близки. Ако леля има рожден ден или имен ден, а защо не и просто ако искаме да ѝ отправим малък жест за да я зарадваме, тениската с щампа за леля е доста добра идея.

Щампа за леля

Тази елегантна тениска се предлага с изключително фино изработена щампа на лицевата страна. Щампата гласи “Леля на годината”, а цветовете са в пролетно лятна гама. Текстът е заобиколен от венец от рози, а гамата е издържана главно в нежно розово и зелено.

Щампата сама по себе си ще се запази във времето и няма да се захаби така, както често сме свикнали да виждаме да се случва със светлите цветни дрехи. Тя ще се запази много ярка и свежа, а цветовете ще останат непроменени дори и след многобройни преминавания през пералната машина.

Материята

Тениската е изработена изцяло от естествени материали и се състои от 100% чист памук. Ако обаче желаете, има на разположение и модели, които са с 5% съдържание на еластан. Причината за това е, че се прави опит за постигане на по-приятно усещане върху кожата, а и самата дреха с еластан стои някак по-естетично.

Устойчивост

Важно е да се знае, че както плата, така и щампата са много издръжливи дори и на редовно пране. Без значение от перилните препарати, те ще се запазят в отлично състояние за много дълъг период от време.

размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук