Код на продукта: 268
Наличност: В наличност
37.95лв.

Варианти за Комплект тениски за баща и дъщеря

Количество:


4.3 32

Искате ли да облечете мъжа и момиченцето си в щури и забавни дрехи? Ние ви предлагаме да закупите този оригинален комплект тениски за баща и дъщеря и да ги изненадате приятно с повод или без.

Можете да поднесете тази изненада за всеки един празник – рожден ден, имен ден, Коледа, Великден и други. Сигурни сме, че надписът ще предизвика много положителни емоции и весело настроение сред всички у дома и сред приятели и роднини.

И двете тениски са подходящи за ежедневно носене. Изработени са от много високо качествен памук и малко количество еластан. Текстилът е мек и нежно докосва кожата. Кройката осигурява удобно усещане. Мастилото е безвредно и няма да се деформира с времето и изпиранията, при спазване на указанията за употреба.

Мъжката тениска с определение за татко се предлага в 5 различни размера от S до 2XL. Детската тениска е налична в 7 размера. За да определите необходимия, ние ви съветваме подробно да разгледате таблицата с номерацията.

Можем да изработим детската дрешка с къс или с дълъг ръкав. Съобразете сезона и климатичните условия и посочете вашето предпочитани, когато правите поръчката си. Този избор няма да промени обявената цена на комплекта тениски с щампа.

размери детски размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук