Код на продукта: 278
Наличност: В наличност
37.95лв.

Варианти за Комплект тениски "ОПРЕДЕЛЕНИЕ" за тате и боди за бебчо

Количество:


4.6 50

Весел, щур, оригинален и много забавен е този комплект от тениска и боди за бебе с надпис. Бъдете оригинални и различни и поднесете нашето предложение като подарък за конкретен празник или без повод. Вие решавате. Ние ви го предлагаме за ниска цена и с отлично качество.

Гарантираме ви, че този комплект с весела щампа ще накара всеки да се усмихне искрено и ще внесе много ведро настроение в ежедневието на семейството. Надписите са определение за татко и за момче – шеговити и забавни.

Бебешкото боди с надпис е подходящо за всеки един сезон, защото ви предлагаме да го изработим с късо или с дълго ръкавче. Тениската за татко може да се превърне в любимото му облекло, защото е изключително комфортна.

Размери на артикулите

За да изпълни поръчката ви е необходимо да посочите точните размери на бодито и мъжката тениска. Те са подробно описани в таблици по артикулите. Детската дрешка е подходяща за момченце между 0 и 30 месена възраст. Тениската с надпис се изработва в размери от S до XXL.

Материята на бодито с щампа е 100% памук и няма да предизвика раздразнение по нежната кожа на момченцето. Текстилът на тениската е съчетание на 95% памук и 5% еластан.

размери бодита размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук