Код на продукта: 439
Наличност: В наличност
37.95лв.

Варианти за Комплект "Баща мечта" тениска и боди

Количество:


4.6 41

Изборът на подарък винаги е нещо сложно, поне когато желаем наистина да изненадаме приятно близките си хора. Ето защо ние от Смешки на Дрешки имаме няколко страхотни предложения, които могат значително да ви улеснят в избора на подарък. Едно от тях е комплектът за баща и бебе-момченце, който представлява тениска с щампа с надпис "Баща мечта" и бебешко боди с идентичен дизайн и щампа с надпис "Имам баща мечта".

За всеки повод 

Този комплект съчетава топ качество и ниски цени и в допълнение е подходящ за абсолютно всякакви поводи. Той е чудесно решение за рождени и именни дни, за Коледа и Нова година и много други. Можете да го подарите на сина си и съпруга си, на брат си и племенника си или просто на близки ваши приятели.

Как изглеждат?

Дрехите от комплекта са в бял цвят, а щампите са черни с няколко допълнителни жълти елемента. Стилът е спортен при тениската и класически при бебешкото боди. Макар и бодито да е като цяло предназначено за момченце, то е много подходящо и за момиченце в резултат на неутралния си дизайн.

Издръжливост

Много важна черта на дрехите от комплекта е свойството им да бъдат наистина много издръжливи. Те могат да се перат многократно като това по никакъв начин няма да окаже влияние върху плата, от който са изработени, нито пък ще навреди на качеството на щампата. Тя обещава да остане все така ярка, а платът все така мек и приятен на допир.

Размери

Предлагаме 8 различни размера при бебешките бодита и 5 различни размера при мъжката тениска. Това означава, че всеки може да откриете това, от което се нуждае. Не забравяйте обаче, че е добре да сте предпазливи при избора на номер. Винаги е препоръчително да разгледате таблицата с точни данни за дължината и ширината на артикулите.

размери бодита размери мъжки
Свързани продукти
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук