Код на продукта: 250
Наличност: В наличност
32.95лв.

Варианти за Комплект коледни бодита за близнаци

Количество:


4.6 37

Кледата за семейството ви може да е още по-празнична с нашите специални бебешки бодита за близнаци с надпис. Създадохме дизайнът на моделите така, че да допълни коледното настроение – красива елха и малко захарно бастунче. Тези детайли прибавени към надпис "COPY/PASTE" ще предизвикат много усмивки по лицата на всички у дома.

Удобство и качество на 1-во място

Наред с оригиналният вид на дрешките, ние залагаме и на тяхното качество. Отлично знаем е какво огромно внимание се избират детски дрешки. За да оправдаем очакванията ви, ние използваме материали с доказани качества. Материята на бебешките бодита с щампа за близнаци е 100% памук.

Тя ще даде на децата изключително удобство и няма да предизвика раздразнение или друг вид дискомфорт. Маститото на щампата е безвредно и много дълготрайно. Ярките му цветове ще останат непроменени, дори и при многократно изпиране.

Комплектът бебешки бодита с щампа, който ви предлагаме е подходящ за деца между 0 и 30 месечна възраст. Прегледайте таблицата с размери преди да поръчате. Заради неутралните цветове – червено и зелено, моделчетата са подходящи за момченца и момиченца.

Бебешките бодита с надпис за близнаци ще пристигнат при вас опаковани с красива панделка и към тях ще прибавим свитъче с послание. Така в ръцете си ще имате напълно завършен подарък за Коледа.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук