Код на продукта: К006
Наличност: В наличност
28.95лв.

Количество:


4.5 37

Чаши за влюбени "Together forever"

,

Подарете малко топлина на вашия любим човек. Предлагаме ви да закупите комплект чаши за влюбени двойки, в който с голямо удоволствие да си пиете сутрешното кафе или чай. Изберете по-различен начин да изкачете любовта си.

Чашите с щампа са мил подарък, който е подходящ за Свети Валентин или годишнина. Нека всеки път, когато отпивате от тях да се спомняте за жеста и за прекрасните емоции по между ви. Дизайнът им представлява сладки човечета, държащи балони сърца, а надписът "Together forever" е достатъчно признание за любовта ви сам по себе си.

Използваме мастило за печата, което е издръжливо и много дълготрайно. Спокойно можете да използвате чашите с надпис в миялна или микровълнова печка. Щампата ще остане непокътната. Вместимостта на 1 чаша е 300 мл. Обявената цена е за комплект от 2 бр.

Избягайте от еднообразните подаръци за влюбени – мечета, сърца и други. Нашите чаши с надпис са оригинален и много функционален подарък, който ще се използва ежедневно и по няколко път на ден.

За да сме ви максимално полезни, ние ще опаковаме комплекта чаши с надпис в подходяща опаковка и с панделка. Така на вас ще остане единствено да поднесете интересната и оригинална изненада на вашия партньор.

Свързани продукти
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук