Код на продукта: К005
Наличност: В наличност
28.95лв.

Количество:


4.4 32

Чаши за денят на влюбените

Наближава денят на влюбените и искате да изненадате своя партньор със забавен подарък, който в същото време да засвидетелства любовта ви към него? Предлагаме ви да поръчате този страхотен комплект чаши с надпис.

Дори не ви е нужен специален повод за тази изненада, защото малките жестове са много необходими и важни във всяка една връзка. И все пак Свети Валентин, не е единствения празник, на който да поднесете чаша с надпис. Вашият юбилей е също много удачен повод.

Чрез тях ще направите сутрините си още по-хубави. Всеки път, пиейки кафето си заедно, ще се сещате за приятната изненада. Те наистина са изключително подходящи за влюбени двойки, защото са един много удачен начин да изразите обич и специално внимание към половинката си.

Комплектът се състои от 2 бр. чаши с вместимост 300мл. Технологията на щамповането им е от последно поколение, а мастилата са високо качествени. Това ви гарантира издръжливост на печата и дълготрайно запазване на ярките му цветове. Чашите с надпис са подходящи за ползване в микровълнова и съдомиялна машина.

Цената е за комплект от две чаши.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук