Код на продукта: 279
Наличност: В наличност
37.95лв.

Варианти за Комплект боди и тениска с щампа на PLAYER 1 /PLAYER 2

Количество:


4.4 36

На вашето внимание е оригинален и забавен комплект от тениска и бебешко боди с надпис PLAYER 1 /PLAYER 2. Можете да го имате на много достъпна цена, а качеството на дрехите ще ви изненада изключително приятно. Облечете любимите си мъже в красиво облекло и ги изненадайте много приятно с страхотния жест.

Този комплект ще разнообрази по оригинален и интересен начин дрехите в гардероба на момченцето ви и разбира се на неговия татко. Всеки пък, когато се облекат с нашето предложение, те ще събират множество погледи и ще предизвикат появата на хиляди усмивки у лицата на роднини и приятели.

Бебешко боди с надпис

Подходящо е за момченца във възрастовата граница от 0 до 2,5 годинки. Можем да го изработим с късо или с дълго ръкавче. Посочете желанието си при самата поръчка. Материята му е чист памук. Мастилото на щампата е напълно безвредно за нежната кожа на детето.

Тениска с щампа

Тя се предлага в размери от S до XXL. Текстилът и е съчетание от 95% памук 5% еластан. Благодарение на страхотната кройка, моделът може да се превърне в любимата дреха на съпруга ви. Тя ще му осигуря невероятен комфорт и е подходяща за ежедневно носене.

размери бодита размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук