Код на продукта: Г055
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Тениска" Христо Ботев"

Количество:


4.6 16

Ако искате да си купите нещо патриотично или пък желаете да направите подарък на своя баща, брат или приятел, тениската с облика на Христо Ботев може би е идеалното решение за целта. Тя е бяла на цвят с черна щампа, което я прави лесна за съчетаване с всякакво облекло, без да изглежда по какъвто и да било начин не на място.

Дрехата се предлага в 5 различни размера. Това означава, че при всички положения ще намерите размер, който да бъде подходящ за вас или за мъжа, за когото купувате дрехата. За да направим избора ви още по-лесен, направили сме таблица с описание на всеки отделен размер в сантиметри.

Удобна и комфортна

Тениската с Христо Ботев е изключително удобна и приятна на допир с кожата. Това я прави любима на всеки, който я притежава. Тя е изключително подходяща за спорт, за дълги разходки, за пазаруване и срещи с приятели, както и за всякакви други ежедневни дейности. С нея ще изглеждате добре и ще се чувствате комфортно във всеки един аспект.

Създадена за да изглеждате добре

Тази тениска е създадена за да изглеждате добре с нея. Тя подчертава гръдния кош и раменете, докато едновременно с това прикрива някои дребни недостатъци, като например издаденото коремче. Дрехата ще създаде усещането, че сте много по-атлетичен, отколкото сте в действителност.

Щампата

Щампата представлява черно бял образ на един от най-великите българи, които изобщо някога са живели - Христо Ботев. Изображението е много качествено и изключително успешно, така че можете да сте сигурни, че с тази блуза ще изглеждате наистина добре.

Самата щампа е изработена по много надеждна технология, което означава дълъг живот на цвета. С тази дреха ще можете да сте сигурни, че картинката няма да се изтъка след първото пране и ще запази вида си за дълго.

размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук