Код на продукта: 483
Наличност: В наличност
21.95лв.

Варианти за Детска тениска с шевици "Две рози"

Количество:


4.3 18

Искате ли да закупите за своето дете тениска с високо качество? Или може би планирате да вземете една като подарък за свои племенници, внуци или деца на някое приятелско семейство?

Ние от Смешки на Дрешки имаме нещо доста атрактивно, което да ви предложим. Става дума за тениска с щампа в червено и черно, изобразяваща фолклорен мотив. Щампата изобразява рози и е много естетична.

Изработена е така, че да изглежда идентична с традиционните старобългарски рисунки, каквито е имало по народните носии в миналото.

Качество и издръжливост

Тъй като децата, особено в тази най-ранна възраст, изобщо не могат да опазят дрешките си чисти, едно качествено бебешко боди трябва да е изработено така, че да позволява да се пере постоянно, без това да се отразява на начина, по който дрешката изглежда.

Ето защо ние използваме само най-висококачествени материали, които няма да се захабят особено дори и след като дрехата е прана в пералня много пъти. Щампата няма да се износи, независимо от градусите, на които предпочитате да перете, както и без значение от избора на перилен препарат.

Размерите на бодито

Бебешкото боди се предлага в голямо разнообразие от номера. То покрива възрастовия диапазон до около 2 години и половина. Дрехата може да се избира и според дължината в сантиметри, което е подробно описано от страни на продукта, в малка и детайлна таблица.

размери детски
Свързани продукти
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук