Код на продукта: 480
Наличност: В наличност
21.95лв.

Варианти за Детска тениска с шевици

Количество:


4.3 26

При нас в Смешки на Дрешки можете да намерите чудесно решение за подарък ако искате да изненадате свои близки, които имат малко дете, момче или момиче. Става дума за оригинална тениска с автентичен дизайн, която се продава на неустоима цена и със сигурност няма да остане незабелязана.

Тениската се отличава най-вече с уникалната си щампа, която представлява фолклорен елемент с традиционна рисунка, характерна за народните носии. Щампата е в цветовете червено и черно, а фигурката няма начин да бъде сгрешена.

Размери

Тази детска тениска може да се носи както от момиченца, така и от момченца, защото е наистина неутрална както по цвят, така и като кройка. Дрехата се предлага в доста голямо разнообразие от размери, които покрива целия диапазон от 1 до 6 годишна възраст.

Обикновено поръчката на дреха само по размери винаги е доста трудно начинание. По тази причина за да се насочите по-лесно към правилния за вашето дете размер, ние сме дали детайлна информация в малка таблица до продукта. В нея можете да видите колко точно е дължината и ширината на всяка тениска според размера.

Поддръжка

Тази детска дрешка се поддържа изключително лесно. Тъй като децата са склонни да се цапат, ние ви препоръчваме да перете дрехата спокойно, без тревоги и притеснения. Тениската може с абсолютно спокойствие да се постави в пералната машина, защото материята не е придирчива към пране. Освен това, няма смисъл да се притеснявате от избора на перилен препарат, защото дрехата е устойчива и няма да се повреди.

размери детски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук