Код на продукта: Г004
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Дамска тениска за баба с имена на внуците

Количество:


4.4 53

Тениската с надпис "Горда баба" е едно предложение, което можете да подарите на баба си по всеки повод, като например рожден или имен ден, годишнина, Великден, Коледа и всякакъв друг повод. Дрехата е подходяща и за закупуване от самата баба, която иска да покаже на децата и внуците си колко много ги обича и цени.

Щампата

Щампата на тениската е акцентът, върху който пада всичко. Тя е в розово и шоколадово, което създава топло и приятно излъчване. Надписът може да включи и момент на персонализация, като има опция за поставяне на имената на внуците ви. За целта при поръчка не бива да забравяте да напишете как се казват те в специалната за целта графа.

Кройка и дизайн

Тениската е в подчертано спортен стил. Тя е много качествена като материал, което обяснява защо е толкова удобна и подходяща за носене у дома и във фитнеса, а също така и когато сте на разходка с приятелки. В наши дни да си баба не означава да си стара. Именно това показва и тениската, която подчертава силните страни на фигурата, но в същото време прикрива и малките недостатъци, които всеки човек има.

Размери и поръчка

Дамската тениска с надпис за баба е на ваше разположение в 4 различни размера - съответно S, M, L и XL. За да изберете идеалния размер за вас, препоръчваме ви да не се концентрирате изцяло само върху номера, но също така да обърнете повече внимание на размерите на дрехата в сантиметри. Тях съответно можете да видите в таблицата към всеки един продукт, който предлагаме.

размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук