Код на продукта: Г042
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Дамска тениска с рози "Силна, Горда , Непобедима"

Количество:


4.2 13

Ако искате за зарадвате своя близка приятелка с нещо, което ще сте сигурни, че тя със сигурност ще носи и харесва, ние от Смешки на Дрешки ви предлагаме една много практична, добре изглеждаща и удобна тениска с щампа “Силна, горда, непобедима”. Дрехата е изключително приятна на допир и няма начин да не се хареса на вашата приятелка, партньорка или близка.

Това е чудесно решение също така и за случаите, в които желаете да допълните по-голям подарък с нещо не много голямо и на разумна цена. Номерацията е лесна за разбиране, тъй като са прибавени и детайлни данни за това колко е точната ширина и дължина на всяка дреха.

Как изглежда тениската?

Тениската има класическо оформление, но с лека нотка на вталеност в кръста. Това от една страна ще я направи по-удобна за дамите, а от друга страна ще подчертае достойнствата на женската фигура. Деколтето е средно като дълбочина и овално, подчертавайки фигурата, но без това да е прекалено.

Удобството

Тази тениска е изключително практична и може да се използва за всичко - от спорт и пазаруване, та чак до чашата кафе с приятелки в неделя сутрин. Практична е за спорт и дълги разходки, защото естествената материя, от която е изработена позволява да се чувствате комфортно и свободно докато я носите.

Изработка

Дамската тениска се предлага в два варианта - 100% памук е единият вариант и 95% памук с 5% еластан другия вариант. Вторият вариант е доста по-предпочитан, което се дължи на лекото еластично усещане, което еластана придава. Разбира се, тук не става дума за нещо твърде еластично, което да прилепне по тялото твърде много, а просто за едно слабо доловимо усещане за гъфкавост, което се придава.

размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук