Код на продукта: 433
Наличност: В наличност
21.95лв.

Варианти за Коледна дамска тениска снежен човек с име

Количество:


4.4 31

От Смешки за Дрешки имаме едно чудесно предложение, от което можете да се възползвате за да намерите с лекота идеалния подарък за своя близка, независимо дали приятелка, роднина или за любимата жена. Става дума за спорна тениска с щампа на снежен човек и име, като всичко това съчетава наистина супер качество и много изгодна и достъпна цена.

Дизайн

Подчертано спортният дизайн на тениската я прави да изглежда младежка и свежа. Тя е изключително удобна и комфортна за всяка жена и в допълнение може да подчертае предимствата на фигурата по един много деликатен и ненатрапчив начин. Пример можем да дадем с лекото стеснение на кройката в областта на талията, което прави силуета да изглежда по-издължен и строен.

Дрехата подсилва младежкото излъчване и с настроението, което носи. Акцентът на бялата тениска е снежният човек на лицевата страна. Ще видите чифт черни очи и един морков вместо нос, а вместо уста ще бъде поставено името на човека, за когото купувате тениската, като буквите умишлено ще са подредени като усмивка.

Устойчива на пране

Дамската тениска ще ви изненада с това, че е много устойчива на пране и за разлика от други дрехи, които сте виждали, платът не губи мекота и остава все така приятен на допир. Подобно е положението и по отношение на щампата, която дори и след многократни изпирания ще остане все така свежа и запазена като цвят.

Размери и поръчка

За да изберете при поръчка правилният размер, препоръчваме ви да разгледате подробна таблицата, която сме прибавили към продукта. От нея ще можете да научите колко е точната дължина и ширина на дрехата в сантиметри и безпогрешно да прецените какъв размер точно ви е нужен.

размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук