Код на продукта: 472
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Дамска тениска с народни шевици

Количество:


4.5 13

Ако обичате да бъдете оригинална или желаете да направите на своя близка интересен и уникален подарък, ние от Смешки на Дрешки предлагаме нещо, което няма да намерите на друго място.

Става дума за елегантна и комфортна дамска тениска, която има щампа с фолклорни мотиви на лицевата си страна. Те са изрисувани в детайлна точност и са в червено и черно, което е класическа разцветка при този тип декорация.

Щампата се прави по специална технология, която ще позволи да перете дрехата в автоматична пералня и да не се притеснявате за това, че боята евентуално ще падне. Същото се отнася и за материята. Тя може да устои на пране дори и с по-силни препарати, без това да води до изтъркване и износване.

Подчертава фигурата

Тази дамска тениска сякаш е създадена за да подчертава фигурата и да изкарва на преден план най-големите качества на всеки тип фигура. Кройката поставя лек акцент върху гърдите в резултат на малко по-заобленото и леко увеличено деколте. Освен това, талията е деликатно стеснена, което я прави много шик и придава женственост на тоалета.

Размери за всеки ръст

Независимо дали дамата за която купувате тениската е по-висока, по-ниска, по-слаба или по-пълна, тя ще се чувства много комфортно в подходящия размер тениска, а такъв ще трябва да изберете много внимателно. За ваше улеснение под продукта има една таблица, която показва с най-големи подробности.

размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук