Код на продукта: 478
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Дамска тениска с народни мотиви

Количество:


4.5 24

Дамската тениска с народни мотиви е интересно решение когато искате да изненадате свои близки хора, например приятелка, майка, сестра. Дрехата е подходяща за подарък по различни поводи, като например 8-ми март, Коледа, Нова година, имен или рожден ден.

Предимствата да изберете тази тениска за подарък са няколко. Тя е оригинална като решение и ние от Смешки за Дрешки можем да ви уверим, че подобна дреха е изключително трудна за намиране на пазара.

Друго предимство е ниската цена, която позволява да направите тази покупка без да се безпокоите, че ще похарчите прекалено много за подарък. И не на последно място, тази тениска е достатъчно удобна за да сте сигурни, че няма да стои постоянно в нечии гардероб, без да се носи.

Какво представлява щампата?

Щампата на тази дреха представлява фолклорна шевица, изрисувана в типичен народен стил, напомнящ за носиите от изминалите векове. Днес е изключително добра идея да се направи подобна дреха с щампа като тази, защото това е модерно и на подобна декорация се реагира много добре.

Щампата е в червено и черно, като цвета гарантирано е много постоянен и непроменим. Дори и след изпиране в автоматична пералня и със силен перилен препарат тениската ще изглежда все така добре.

Размери

Тази дамска тениска с тясна талия и голямо овално деколте се предлага на ваше разположение в 4 различни размера - S, M, L и XL. Всяка жена, без значение колко е висока или ниска и без значение какво е нейното телосложение може да намери размер, който да ѝ подхожда.

размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук