Код на продукта: Г061
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Дамска тениска "Най-добрата леля"

Количество:


4.2 18

Ако искате да изненадате леля си с малък подарък, ние от Смешки на Дрешки имаме специално предложение. На вашето внимание бихме желали да представим спортно-елегантна дамска тениска с надпис “Най-добрата леля”, която пристига при вас в нежен снежно бял цвят. Дрехата е добро решение за рожден и имен ден, за подарък по време на коледните и новогодишни празници, както и без какъвто и да било повод,

За материята

Материята на тази тениска може да бъде два типа. В единия вариант избирате 100% чист памук. Това е по-евтината възможност, а материята е изключително чиста и не причинява алергии. Все пак сами се досещате, че голяма част от бебешките и детски дрехи се правят от точно тази материя.

Другата възможност е да се спрете на 95% памук и 5% еластан. Тази опция стои по-добре на тялото и също така в известна степен помага да се получи едно по-приятно усещане при допира с тялото.

За щампата

Щампата на тази дамска блузка е елегантна и носи едно видимо свежо усещане, придружено от приятен полетен полъх. Свежите преобладаващо зелени цветове създават чувство за младост, за нещо ново, за щастие и веселие, а текстът гласи кратко и просто: “Най-добрата леля!”. Какво по-добро решение ако искате да изненадате своята леля, но все още не знаете с какво.

За размерите

Тази елегантна дамска тениска се предлага в 4 различни размера - S, M, L и XL. Всички те са подробно описани в прилежащата към всеки артикул таблица, така че при нужда или при невъзможност да се ориентирате по друг начин в номерацията, можете да поръчате дрехата след като разгледате сантиметрите.

размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук