Код на продукта: Г044
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Дамска тениска" Красива, Благородна, Нежна , Добра "

Количество:


4.7 17

Дамската тениска на Смешки за Дрешки с надпис “Красива, благородна, нежна, добра” е едно изключително примамливо предложение, което идва при вас с високо качество и елегантен дизайн. Бялата тениска се отличава основно заради висококачествената щампа, която е изработена от устойчиви материали и в нежни нюанси на шоколадово и малиново.

Тениската е подходяща за подарък за вашата любима, за приятелка, за сестра ви, за майка ви и за всяка жена, която заслужава да бъде зарадвана. Дрехата може да послужи за малка изненада с повод или без, но също така може да се използва и за да се допълни друг по-голям и скъп подарък.

За всеки ден

Изключително удобна и комфортна, с класическа кройка и леко вталена в кръста, тази тениска е подходяща за всеки ден и за всеки повод. Тя може да бъде наистина перфектна за спорт, разходки, пазаруване или за да отидете просто на чаша кафе с приятелки.

Издръжливост

Освен че е изработена по начин, който я прави изключително елегантна, щампата е и много устойчива. Тя няма да се изтърка след първото или второто изпиране, а цветовете обещават да се запазят за дълго. Няма повод за безпокойство, независимо от избора на перилен препарат и без значение, че дрехата ще мине през автоматичната пералня.

Платът от който е изработена дрехата е също много устойчив на пране и няма никакви рискове от повреда. Обикновено се използва 100% памук, като на разположение е и още една опция, която съдържа и 5% еластан. Това не променя издръжливостта на материята, но за това пък я прави доста по-удобна.

размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук