Код на продукта: 374
Наличност: В наличност
38.95лв.

Варианти за Дамска тениска + чаша с надпис за "Най-добрата майка на света"

Количество:


4.5 41

Предлагаме ви да закупите красив комплект от тениска и чаша с надпис за подарък на своята любима майка. Можете да я изненадате за всеки неин празник – рожден ден, имен ден, 8-Март, юбилей и други прекрасни поводи.

Създадохме дизайн с нежно розов цвят на текста "Най-добрата майка на света" с прекрасен щифт. Комбинацията на надписа, цвета и красивите елементи придават много завършен вид на щампата, която се откроява чудесно на фона на бялата тениска и стои същото толкова добре на чашата.

Тениска с надпис

Текстилът и кройката на модела, могат да дадат несравнимо удобство. Тази комбинация ще превърне тениската с щампа в една от любимите дрехи в гардероба на вашата майка. Можете да намерите размери от S до XL, представени в таблица под артикула за ваше улеснение. Яркият цвят на щампата ще се съхрани непроменен дори и след множество изпирания, защото мастилото е изключително дълготрайно и издръжливо.

Чаша с надпис

За да създадем този красив комплект, ние щамповахме същия принт върху чаша с вместимост от 300 мл. Може да се използва за различни напитки – чай, кафе, сокове и други. Печатът е също много издръжлив, което позволява чашата да се ползва в микровълнова и съдомиялна.

размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук