Код на продукта: 371
Наличност: В наличност
38.95лв.

Варианти за Дамска тениска + чаша "Най-добрата майка и баба на света"

Количество:


4.5 34

Този комплект е един идеален и цялостен подарък към вашата майка и баба на децата ви. Съдържа се от дамска тениска и чаша с надпис. Жестът, който можете да й поднесете е невероятно мил и трогващ.

Подаръчният комплект ще развълнува и стопли сърцето на вашата майка особено, ако и го поднесете в специален за нея ден. Било то рожден или имен ден, 8-Март или Коледа. Вие избирате кога ще е най-удачно да я зарадвате с нашето предложение.

Какви са размерите на тениската?

Тя се предлага в размер от S до XL. Прилагаме таблица, където да се ориентирате по-точно и да поръчате най-подходящия. Има и вариации за цвета на тениската – черна с бял надпис или бяла с черен.

Материята, от която е изработена е 95% памук и 5% еластан. Гарантираме ви, че ще осигури невероятно комфортно усещане при допир с кожата. Цветовете няма да се променят, дори и след многократно изпиране, защото мастилото на печата е с много високо качество и издръжливост.

То е напълно безвредно и безопасно. Печата на чашата също се отличава с издръжливост, което я прави напълно подходяща за употреба в микровълнова и съдомиялна. И сме убедени, че с голямо удоволствие бабата на вашето дете ще пие сутришния си чай или кафе в нея.

Цената е за два артикула - тениска и чаша

Характеристики на комплекта:

  • Вместимост на чашата - 300 мл. Подходяща за ползване в микровълнова фурна;
  • Подходяща за употреба в съдомиялна;
  • Ярки цветове. Издръжливост на печата.
размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук