Код на продукта: 484
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Дамска тениска с шевици "Две Рози"

Количество:


4.3 17

Ако искате да изненадате своя приятелка, сестра, партньорка, майка или друга близка с някоя удобна и едновременно с това стилна дреха, ние в Смешки на Дрешки имаме какво да ви предложим.

На вашето внимание е елегантна и едновременно с това спортна тениска с полу класически дизайн, която се отличава с изключително удобство и комфорт. Тя позволява голяма свобода на движение, което от своя страна води до това, че дрехата е изключително добра за спорт и за хора с по-активен начин на живот.

Щампата

Щампата е това, което определя вида и дизайна на тениската. Щампата представлява традиционен фолклорен мотив с изображение на две рози. Цветовете са черно и червено, което е доста характерно за украсата на традиционните български носии. Щампата е много устойчива. Тя може да се запази за много дълго време.

Кройка

Тази дамска тениска има добре замислена кройка, която има за цел да прикрие дребните недостатъци във фигурата и да подчертае предимствата. Тя притежава известна стесненост в талията, която придава на силуета по-завършен външен вид. От друга страна, деколтето е много добре заформено, така че да подчертае тази част от тялото и да постави деликатен акцент, но без да се прекалява.

Материята

Тази дамска тениска има невероятна на допир материя, която е съчетание от 95% памук и 5% еластан. Това позволява на тениската да се приплъзва елегантно върху тялото, без да бъде твърде еластична. Разбира се, има и друг вариант, който се състои от 100% чист памук, като той също е изключително качествен и много деликатен към хора с алергии и по-чувствителна кожа.

Размери

Тази тениска се предлага в 4 различни размера. Те са съответно S, M, L и XL. Това обещава, че със сигурност ще намерите нещо подходящо за своите нужди и за своята фигура, без значение колко сте висока и какъв тип фигура притежавате.

размери дамски
Свързани продукти
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук