Код на продукта: Г048
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Дамска патриотична тениска "Левски"

Количество:


4.6 23

Ако искате да се облечете с нещо по-специално и тематично по повод някой национален празник, ние от Смешки на Дрешки сме това, от което се нуждаете. Имаме на разположение изключително атрактивна оферта, която се предлага на много примамлива цена.

Щампата

Тениската се отличава със своята щампа, която е изключително нестандартна. Тя е с изобразен лик на Васил Левски и е много подходяща за различните национални празници, тъй като може лесно да събуди патриотизма. До снимката има текст, който гласи: “Роди се и поведе ни в борба, обесен бе, но нивга не умря!”. 

Щампата е изработена в черен цвят, който ясно се откроява на фона на бялата дреха. Тъй като са използвани много качествени материали за отпечатването ѝ, тя няма да се повреди и изтърка дори и след дълъг период на пране в автоматична пералня и със силни перилни препарати.

Удобството е на високо ниво

Изключително голямо е удобството при носенето на тази елегантна дамска тениска. Тя е изработена по начин, който предполага голямо удобство. Тя е с класическа кройка, но леко вталена в кръста, а деколтето е малко разширено. Има се за цел подчертаването на формите на тялото, но без да се прекалява с това.

Материята на тениската е естествена. Използва се 100% чист памук, но има и някои изключения. Така например при желание от ваша страна можете да закупите модела с добавени 5% еластан, който прави дрехата малко по-примамлива.

размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук