Код на продукта: 673
Наличност: В наличност
25.95лв.

Варианти за Мъжка червена тениска с народен мотив "Две рози"

Количество:


4.6 9

Ако искате да се откроите със своето облекло и да изглеждате наистина оригинално по един неповторим начин, Смешки на Дрешки може да ви предложи някои доста уникални по рода си решения. При нас ще откриете оригинална мъжка тениска, която на лицевата си страна е изрисувана с автентични народни шевици.

Щампата е разположена в областта на гърдите и е основно изработена в синьо и червено, които са сред най-често използваните цветове при изработката на традиционни фолклорни мотиви.

Поддръжка

Тази тениска е изключително лесна за поддържане. Тя може без никакъв проблем да се пуска в автоматична пералня. Освен това, изборът на перилни препарати не е от особено значение.

Тениската ще остане непроменена поради това защото е изработена от качествени материали.

Щампата ще се запази без промяна и ще остане в отлично състояние дори и след многократни изпирания. Това означава, че можете да използвате дрехата без никакви тревоги.

Размери

Тази мъжка тениска е на ваше разположение в 6 различни размера - S, M, L, XL, XXL и 3XL. Това означава, че независимо от височината и килограмите всеки ще може да намери по нещо подходящо за себе си.

Избирайки подходящия размер, понякога можем да се затрудним. По тази причина, непосредствен под продуктите ще намерите таблица, в която най-подробно са описани данните на продукта, изразени като похвала

размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук