Код на продукта: 660
Наличност: В наличност
22.95лв.

Варианти за Червена детска тениска с шевица

Количество:


4.5 15

Тениската със старобългарска шевица е интересна идея за подарък, която може да ви спести необходимостта да търсите нещо неопределено. Ако вашето дете има някакъв повод (рожден ден, имен ден, както и много други), това решение може да ви спести много обикаляне и търсене. Дрехата има класическа кройка и е бяла на цвят. Това я прави много удобна, а в цветово отношение - неутрална. Акцентът попада върху нейната пъстроцветна щампа.

Щампата

Щампата на тази висококачествена тениска е изработена с изключителен усет към детайла. Тя е създадена така, че да напомня абсолютно автентична шевица на традиционната старобългарска носия. Цветовете са типични - черно и червено. Изработката позволява дрехата без проблем да се пуска в пералнята, като със сигурност ще се запази цвета в първоначалния си наситен оттенък.

Изключително удобство

Дрехата е изработена така, че да бъде подходяща за носене всеки ден. Кожата може спокойно да диша през плата, но едновременно с това дрехата помага за поддържането на телесната температура в здравословни норми.

Материя и изработка

Тениската е изработена от висококачествена памучна материя. За по-голямо удобство и издръжливост на носене дрехата е допълнена с малко количество еластан, което обаче не надвишава 5% или просто колкото да повиши качеството на материята. Дрехата е изработена с класически дизайн, което я прави много добро решение за ежедневно носене и ползване, дори и много активно движение и спорт. 

Размери

Тениската е подходяща както за момченца, така и за момиченца. Тя е идеална за подарък за деца на възраст между 1 и 6 годишна възраст, като всеки размер е описан подробно в таблицата под продукта. Там ще намерите информация за дължината и ширината, което ще ви помогне да подберете размера по-точно, без да допускате грешки.

Предимства на нашата червена детска тениска с шевица

Тази сладка тениска за мъници с щампа в народен мотив е страхотен вариант за семейна празнична фотосесия, в която цялата фамилия да е облечена с дрехи в българска народна тематика.

Извън красивия дизайн, качеството на детската дрешка с шевица също се отличава като предимство. Тя е удобна, не дразни детската кожа, предоставя удобство на детенцето и запазва красивия си цвят за дълго време. Щампата е издръжлива, а кройката и дизайнът позволяват дрешката да се носи както от момченца, така и от момиченца на възраст от 1 до 6 годинки.

размери детски
Свързани продукти
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук