Код на продукта: 661
Наличност: В наличност
22.95лв.

Варианти за Червена детска тениска с шевица "Две рози"

Количество:


4.6 16

Тениската със старобългарска шевица е интересна идея за подарък, която може да ви спести необходимостта да търсите нещо неопределено. Ако вашето дете има някакъв повод (рожден ден, имен ден, както и много други), това решение може да ви спести много обикаляне и търсене. Дрехата има класическа кройка и е бяла на цвят. Това я прави много удобна, а в цветово отношение - неутрална. Акцентът попада върху нейната пъстроцветна щампа.

Щампата

Щампата на тази висококачествена тениска е изработена с изключителен усет към детайла. Тя е създадена така, че да напомня абсолютно автентична шевица на традиционната старобългарска носия. Цветовете са типични - черно и червено. Изработката позволява дрехата без проблем да се пуска в пералнята, като със сигурност ще се запази цвета в първоначалния си наситен оттенък.

Изключително удобство

Дрехата е изработена така, че да бъде подходяща за носене всеки ден. Кожата може спокойно да диша през плата, но едновременно с това дрехата помага за поддържането на телесната температура в здравословни норми.

Материя и изработка

Тениската е изработена от висококачествена памучна материя. За по-голямо удобство и издръжливост на носене дрехата е допълнена с малко количество еластан, което обаче не надвишава 5% или просто колкото да повиши качеството на материята. Дрехата е изработена с класически дизайн, което я прави много добро решение за ежедневно носене и ползване, дори и много активно движение и спорт. 

Размери

Тениската е подходяща както за момченца, така и за момиченца. Тя е идеална за подарък за деца на възраст между 1 и 6 годишна възраст, като всеки размер е описан подробно в таблицата под продукта. Там ще намерите информация за дължината и ширината, което ще ви помогне да подберете размера по-точно, без да допускате грешки.

Патриотична детска тениска с шевица и рози за момче или момиче

Щампата с ромбовидна шевица и две симетрично разположени рози над нея, цветът на тениската и конкретното моделиране правят тениската идеален вариант както за момченце така и за момиченце.

Предлагаме ви я на страхотна цена, за която си осигурявате качествена патриотична детска тениска с народни мотиви, подходяща и за подарък за дете за всякакъв повод. Поръчайте онлайн от сайта на „Смешки на дрешки“ и си спестете обикалянето в търсене на перфектната детска тениска за семейна фотосесия във фолклорна тематика.

размери детски
Свързани продукти
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук