Код на продукта: К002
Наличност: В наличност
15.00лв.

Количество:


4.5 38

Много специална е връзката между баба и внуче. Не случайно хората казват, че внуците се обичат повече от децата. Поради тази причина ние решихме да създадем красив модел чаша с надпис "Най-добрата баба на света", която да поднесете за всеки един празник на любимата ви баба.

Развълнувайте я с този прекрасен жест. Със сигурност ще я трогнете дори до сълзи, защото всяка баба желае да получи това признание от свето семейство. Тя заслужава жестът ви. Можете да имате чашата с надпис на съвсем ниска цена.

За кои празници е подходящ подарък?

Тук имате голямо свобода на избора. Можете да поднесете изненадата си за рожден и имен ден, за юбилей или годишнина, за Коледа и Нова Година, за 8-Март или Великден. А защо да не я зарадвате и без конкретна причина?

Уверяваме ви, че ако поднесете чашата с надпис на своята баба, тя с голяма гордост и удоволствие ще я ползва всеки ден, за да си спомня за изненадате ви и да я показва пред приятелки, когато се съберат за чай или кафе.

Вместимостта на чашата с щампа е 300 мл. В нея могат да се затоплят различни напитки в микровълнова печка. Подходяща е за почистване в съдомиялна. Принта няма да се надраска или избледнее с времето.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук