Код на продукта: Г036
Наличност: В наличност
41.95лв.

Варианти за Комплект за баба и внуче за имен ден

Количество:


4.4 16

Наближава имения ден на вашето дете и неговата баба и искате да им поднесете различен, красив и оригинален подарък? Ние го изработихме за вас. Можете да закупите страхотния комплект тениска и боди с надпис изключително подходящ за случая на много достъпна цена.

Боди за момче или момиче с надпис

Щампата на дрешката е с текст "Честит имен ден на баба и на мен". Подходящ е за дечица, които носят името на своята любима баба. Избрахме цветя на мастилото да е зелен, за да направим бебешкото боди подходящо за момченца и момиченца. Предлага се в размери за новородени и деца до 30 месеца.

Материята на артикула е чист висококачествен памук, а мастилото е напълно безвредно. То ще съхрани наситения си цвят, ако се спазват указанията за употреба, които ще ви предоставим с бебешкото боди с щампа.

Тениска за баба с надпис "Най-готината баба на света"

Много красив модел с текст, който ще зарадва бабата на детенцето ви и ще накара с огромна гордост да облича дрехата при всеки удобен случай. Текстилът на тениската е с цял цвят а мастилото на принта е в зелено, точно като това на бебешкото боди. Предлага се в размери от S до XL. Материята на дрехата е комбинация от 95% памук и 5% еластан.

размери бодита размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук