Код на продукта: К008
Наличност: В наличност
15.00лв.

Варианти за Чаша "The BOSS"

Количество:


4.6 37

Вашето малко детенце вече не е чак толкова малко и може да пие само от чаша? Искате ли да го зарадвате със собствена? Специално изработена за него и за никой друг. Предлагаме ви нашето сладко предложение чаша с надпис "The BOSS".

Този артикул е също така подходящ за подарък за внучето, племенника или кръщелника. Можете да зарадвате детето с повод или без. Закачливият надпис съвсем красноречиво показва кой е шефът у дома и върху кого пада цялото внимание и грижа.

Варианти на чашата с щампа

Предлагаме ви две възможности за изработка на този модел. Можете да си изберете какъв да е цвета на биберона – син или зелен. Тези два цвята са много подходящ избор за момче. Посочете предпочитанието си и ние с радост ще изработим избрания от вас вариант.

Чашата с щампа е с достатъчна вместимост, че да побере завидно количество сок или вода – 300 мл. Момченцето би било много щастливо, не само че си има собствена чаша, а и защото тя е голяма и ще ми даде възможността да се наслади на сладите напитки.

Печата на е издръжлив и дълготраен. Чашата с надпис може да се използва без никакво притеснение в микровълнова печка или миялна машина. Щампата няма да се деформира от високата температура.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук