Код на продукта: К013
Наличност: В наличност
15.00лв.

Варианти за Чаша с надпис "Най-добрият вуйчо" със син венец

Количество:


4.5 43

Чашата за кафе и топли напитки с надпис за вуйчо е един чудесен избор за вси1ки онези хора, които търсят с какво да изненадат любимия вуйчо за предстоящ празник. Ако и вие сте в това положение, ние от Смешки на Дрешки ви предлагаме този продукт със супер високо качество и на отлична цена. За да изберете подходящ подарък, с който да доставите радост далеч не е необходимо и наложително да харчите куп пари, защото благодарение на нас, вече можете да изберете нещо неустоимо, но без да натоварвате бюджета си.

Щампа за вуйчо

Щампата на тази красива и елегантна чаша е създадена специално за вуйчо. Текст изписан с големи сини букви гласи "Най-добрият вуйчо", като това определено не е всичко. От всички страни текстът е ограден от цветен венец, който е в най-различни нюанси на зеления и синия цвят. Щампата има пролетно излъчване и създава усещане за свежест и ново начало. Тя е много устойчива на миене с различни препарати, включително и в миялна машина.

Удобна, защото е издръжлива

Голяма част от удобството на тази чаша се държи на това, че тя е наистина много издръжлива и реагира много добре на течности с висока температура. Така например, ако сипете в нея кафе, мляко или чай с много висока температура от това няма да има никакви лоши последствия, защото чашата е пригодена именно към това. Или пък микровълновата фурна. Можете да я ползвате без никакъв проблем колкото си искате и без да се тревожите, че това може да причини повреди по чашата.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук